I am listening to s song by T9, a Russian hip hop. I have been trying to find out the names of current Russian musicians. I like this song. I always like hearing new music. So far I really like T9's music. I look forward to hearing more of their music. If anybody can recommend current music from Russia, Germany, Poland, the Czech Republic, Slovakia, Ukraine or Hungary please leave a comment with links or names of musicians. I like a wide variety of music.
Goodnight. I look forward to hearing more new music.
Я слушаю песню ов T9, русский хип-хоп. Я пытался выяснить имена нынешних российских музыкантов. Мне нравится эта песня. Я всегда люблю слышать новую музыку. До сих пор я очень люблю музыку T9 в. Я с нетерпением жду, чтобы услышать больше их музыки. Если кто-нибудь может порекомендовать текущий музыку из России, Германии, Польши, Чехии, Словакии, Украины и Венгрии, пожалуйста, оставьте комментарий со ссылками или имена музыкантов. Мне нравится широкий спектр музыки.
Доброй ночи. Я с нетерпением ждем больше новой музыки.
Ich bin zum Lied hören von T9, einen russischen Hip-Hop. Ich habe versucht, um herauszufinden, die Namen der aktuellen russischen Musikern. Ich mag das Lied. Ich habe immer gerne hören, neue Musik. Bisher habe ich wirklich wie T9 Musik. Ich freue mich auf mehr von ihrer Musik. Wenn jemand kann aktuelle Musik aus Russland, Deutschland, Polen, der Tschechischen Republik, der Slowakei, der Ukraine oder Ungarn empfehlen bitte einen Kommentar mit Link oder Namen von Musikern. Ich mag eine große Auswahl an Musik.
Gute Nacht. Ich freue mich auf weitere neue Musik.
Słucham ów piosenki przez T9, rosyjskiego hip hop. Próbowałam dowiedzieć się nazwiska obecnych rosyjskich muzyków. Lubie tą piosenkę. Zawsze jak słuchanie nowej muzyki. Do tej pory bardzo lubię muzykę T9 jest. I czekamy na więcej ich muzyki. Jeśli ktoś może polecić aktualną muzykę z Rosji, Niemiec, Polski, Czech, Słowacji, Ukrainy i Węgier proszę o komentarze z linkami lub nazwisk muzyków odejść. Lubię szeroki wybór muzyki.
Dobranoc. I czekamy na więcej nowej muzyki.
Já jsem poslouchal píseň pomocí T9, ruský hip hopu. Snažil jsem se zjistit jména současných ruských hudebníků. Líbí se mi tento song. Vždycky jsem rád slyšel novou hudbu. Zatím se mi moc líbí T9 hudba. Těším se na jednání více jejich hudby. Pokud se někdo může doporučit současnou hudbu z Ruska, Německa, Polska, České republice, na Slovensku, na Ukrajině nebo v Maďarsku, prosím zanechat komentář s odkazy nebo jména hudebníků. Mám rád širokou škálu hudby.
Dobrou noc. Těším se na jednání více novou hudbu.
Ja som počúval pieseň pomocou T9, ruský hip hopu. Snažil som sa zistiť mená súčasných ruských hudobníkov. Páči sa mi tento song. Vždy som rád počul novú hudbu. Zatiaľ sa mi veľmi páči T9 hudba. Teším sa na rokovania viac ich hudby. Ak sa niekto môže odporučiť súčasnú hudbu z Ruska, Nemecka, Poľska, Českej republike, na slovenských, na Ukrajine alebo v Maďarsku, prosím zanechať komentár s odkazy alebo mená hudobníkov. Mám rád širokú škálu hudby.
Dobrú noc. Teším sa na rokovania viac novú hudbu.
Я слухаю пісню ів T9, російська хіп-хоп. Я намагався з'ясувати імена нинішніх російських музикантів. Я люблю цю пісню. Я завжди люблю чути нову музику. До цих пір я дуже люблю музику T9 в. Я з нетерпінням чекаю, щоб почути більше їх музики. Якщо хто-небудь може порекомендувати поточний музику з Росії, Німеччини, Польщі, Чехії, Словаччини, України та Угорщини, будь ласка, залиште коментар з посиланнями або імена музикантів. Мені подобається широкий спектр музики.
Надобраніч. Я з нетерпінням чекаємо більше нової музики.
Hallgatom s dal T9, egy orosz hip-hop. Már próbálják kideríteni a nevét jelenlegi orosz zenészek. Szeretem ezt a dalt. Mindig szeretem hallani az új zene. Eddig nagyon szeretem T9 zenéje. Alig várom, hogy a tárgyaláson több zenéjüket. Ha valaki tud ajánlani aktuális zenei Oroszországból, Németországból, Lengyelországból, a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Ukrajna, illetve Magyarország szóljon hozzá linkeket, neveket zenészek. Szeretem sokféle zenét.
Jó éjszakát. Alig várom, hogy a tárgyaláson több új zenét.
No comments:
Post a Comment