Thursday, February 2, 2017

Another Update with a Boring Title

I have not been working much lately. I hope that this does not continue long. I am trying not to spend too much time alone, because I am feeling depressed at times. I know that things will get better. I am not going to give up. A hard cock in my mouth would be a temporary solution, but I would enjoy it. I would love to get some cum and urine.

Ich habe nicht viel in letzter Zeit gearbeitet. Ich hoffe, dass dies nicht lange dauert. Ich versuche, nicht zu viel Zeit allein zu verbringen, weil ich mich manchmal deprimiert fühle. Ich weiß, dass es besser wird. Ich werde nicht aufgeben. Ein harter Schwanz in meinem Mund wäre eine vorübergehende Lösung, aber ich würde es genießen. Ich würde gerne Sperma und Urin bekommen.

Я не работал много в последнее время. Я надеюсь, что это не продолжается долго. Я стараюсь не тратить слишком много времени в одиночестве, потому что я чувствую себя подавленным в разы. Я знаю, что все изменится к лучшему. Я не собираюсь сдаваться. Жесткий петух в моем рту будет временным решением, но я бы наслаждаться этим. Я хотел бы получить некоторую сперму и мочу.

Я не працював багато останнім часом. Я сподіваюся, що це не триває довго. Я намагаюся не витрачати занадто багато часу на самоті, тому що я відчуваю себе пригніченим в рази. Я знаю, що все зміниться на краще. Я не збираюся здаватися. Жорсткий півень в моєму роті буде тимчасовим рішенням, але я б насолоджуватися цим. Я хотів би отримати деяку сперму і сечу.

Nebol som pracoval veľa v poslednej dobe. Dúfam, že to nebude pokračovať dlho. Snažím nie tráviť príliš veľa času sám, pretože mám pocit depresie občas. Viem, že to bude lepšie. Nemienim sa vzdať. Tvrdý penis do pusy by bolo dočasným riešením, ale ja by som to baví. Bol by som rád, aby sa trochu spermie a moč.

Nebyl jsem pracoval hodně v poslední době. Doufám, že to nebude pokračovat dlouho. Snažím ne trávit příliš mnoho času sám, protože mám pocit deprese občas. Vím, že to bude lepší. Nehodlám se vzdát. Tvrdý penis do pusy by bylo dočasným řešením, ale já bych to baví. Byl bych rád, aby se trochu sperma a moč.

No comments:

Post a Comment