Monday, February 15, 2016

Показано, что флаги важны для меня (Displaying Flags that Are Important to Me)







These are the flags that I have displayed in my bedroom. These are some of the flags that are important to me. They touch my heart. I am not sure if I have them displayed properly. I would appreciate any input about about their proper orientation when being hung like banners. I would not want to offend anyone by displaying them incorrectly. I am living in a temporary home. I want to be able to display them properly. I am happy that I have them on display them where i can see them. I will be glad when I can display them properly in a home of my own.

Эти флаги, которые я отображаемые в моей спальне. Таковы некоторые из флагов, которые важны для меня. Они касаются мое сердце. Я не уверен, если я их правильно отображаться. Буду признателен за любую вход о об их правильной ориентации, когда подвешивали как знамена. Я бы не хотел никого обидеть, показывая их неправильно. Я живу во временном доме. Я хочу быть в состоянии отображать их должным образом. Я рад, что я их на их отображения, где я могу видеть их. Я буду рад, когда я могу отобразить их должным образом в доме самостоятельно.

To jsou příznaky, které jsem zobrazena v mé ložnici. To jsou některé z příznaků, které jsou pro mě důležité. Se dotknou mé srdce. Nejsem si jistý, jestli jsem nechat zobrazit správně. Ocenil bych žádný vstup asi o jejich správné orientaci, když je zavěšen jako bannery. Já bych nechtěl nikoho urazit tím, že zobrazuje nesprávně. Žiji v dočasném domově. Chci být schopni je správně zobrazit. Jsem rád, že je mám na jejich zobrazení tak, abych je viděl. Budu rád, když mohu správnému zobrazení v domě sám.

To sú príznaky, ktoré som zobrazená v mojej spálni. To sú niektoré z príznakov, ktoré sú pre mňa dôležité. Sa dotknú moje srdce. Nie som si istý, či som nechať zobraziť správne. Ocenil by som žiadny vstup asi o ich správnej orientácii, keď je zavesený ako bannery. Ja by som nechcel nikoho uraziť tým, že zobrazuje nesprávne. Žijem v dočasnom domove. Chcem byť schopní ich správne zobraziť. Som rád, že ich mám na ich zobrazenie tak, aby som ich videl. Budem rád, keď môžem správnemu zobrazenie v dome sám.

Ці прапори, які я відображаються в моїй спальні. Такими є деякі з прапорів, які важливі для мене. Вони стосуються моє серце. Я не впевнений, якщо я їх правильно відображатися. Буду вдячний за будь-яку вхід про про їх правильної орієнтації, коли підвішували як прапори. Я б не хотів нікого образити, показуючи їх неправильно. Я живу в тимчасовому будинку. Я хочу бути в змозі відображати їх належним чином. Я радий, що я їх на їх відображення, де я можу бачити їх. Я буду радий, коли я можу відобразити їх належним чином в будинку самостійно.


No comments:

Post a Comment