Sunday, October 4, 2015

Sen, Мрія, Мечта, Мара. Ein Traum, A Dream

Is it possible to feel homesick for somewhere you have never been? That is how I feel about Poland, Slovakia, Ukraine and Russia. I may be deluding myself, but I feel that I belong there. I would want to learn a lot more about the languages and cultures there. I know that the LGBTQ groups will do fine there without me. It would be fulfilling a need within myself. I would also like to spend more time in the Czech Republic and Belarus. I have not sucked cock in Europe, and I want to change that. I am insecure about my ability to learn to speak the languages there, but I would put a lot of effort into doing that. Being there and immersing myself in life there is a dream I want to fulfill.

Ist es möglich, Heimweh nach etwas haben Sie noch nie gewesen? Das ist, wie ich über Polen, der Slowakei, der Ukraine und Russland zu spüren. Ich kann werden täuscht mich, aber ich fühle, dass ich dort hingehören. Ich möchte noch viel mehr über die Sprachen und Kulturen gibt es zu lernen. Ich weiß, dass die LGBTQ Gruppen wird gut es tun, ohne mich. Es wäre erfüllen ein Bedürfnis in mir. Ich würde auch gerne mehr Zeit in der Tschechischen Republik und Weißrussland zu verbringen. Ich habe nicht gelutscht Schwanz in Europa, und ich, das zu ändern möchten. Ich bin unsicher über meine Fähigkeit zu lernen, um die Sprachen dort zu reden, aber ich würde sehr viel Mühe in die tun kannst. Da zu sein und mich in das Leben eingetaucht gibt es einen Traum Ich möchte zu erfüllen.

Czy można gdzieś tęsknią za nigdy nie byłeś? To co myślę o Polsce, Słowacji, Ukrainy i Rosji. I może być łudząc się, ale czuję, że należę tam. Chciałbym, aby dowiedzieć się o wiele więcej na temat języków i kultur tam. Wiem, że grupy LGBTQ zrobi dobrze tam beze mnie. To byłoby spełnienie potrzebę w sobie. Chciałbym również, aby spędzić więcej czasu w Republice Czeskiej i na Białorusi. Nie ssać kogut w Europie, i chcę to zmienić. Jestem niepewnie mojej zdolności do uczenia się mówić nie języki, ale chciałbym włożyć wiele wysiłku w to robić. Będąc tam i zanurzenie się w życiu nie jest sen Chcę spełnić.

Je možné cítiť túžbu po niekam ste nikdy nebol? To je, ako sa cítim o Poľsku, na slovenské, Ukrajine a Rusku. Aj môže byť klame sám seba, ale mám pocit, že tam patrím. Chcel by som sa dozvedieť oveľa viac o jazykoch a kultúrach tam. Viem, že skupiny LGBTQ budú stačiť tam bezo mňa. To by sa plnia potrebu vnútri seba. Rád by som tiež tráviť viac času v Českej republike a Bielorusku. Nemám nasal vtáka v Európe, a chcem to zmeniť. Som neistý o svojej schopnosti učiť sa hovoriť jazykmi tam, ale ja by som dal veľa úsilia do robiť to. Byť tam a ponorením sám v živote je sen chcem splniť.

Чи можна тужити десь ви ніколи не були? Тобто, як я відчуваю про Польщу, Словаччину, Україні та Росії. Я, може бути оману себе, але я відчуваю, що я належу там. Я хочу, щоб дізнатися, буде набагато більше про мов і культур там. Я знаю, що ЛГБТ групи будуть робити добре там без мене. Це буде виконувати необхідність всередині себе. Я хотів би також, щоб провести більше часу в Чехії та Білорусі. Я не смоктала член в Європі, і я хочу, щоб змінити це. Я невпевнений моїй здатності навчитися говорити на мовах, але я б поставив багато зусиль у тому, що робить. Будучи там, і занурюючись в житті є мрія я хочу виконати.

Можно ли тосковать где-то вы никогда не были? То есть, как я чувствую о Польше, Словакии, Украине и России. Я, может быть заблуждение себя, но я чувствую, что я принадлежу там. Я хочу, чтобы узнать, будет намного больше о языков и культур там. Я знаю, что ЛГБТ группы будут делать хорошо там без меня. Это будет выполнять необходимость внутри себя. Я хотел бы также, чтобы провести больше времени в Чехии и Беларуси. Я не сосала член в Европе, и я хочу, чтобы изменить это. Я неуверен моей способности научиться говорить на языках, но я бы поставил много усилий в том, что делает. Будучи там, и погружаясь в жизни есть мечта я хочу исполнить.

Je možné cítit stesk po někam jste nikdy nebyl? To je, jak se cítím o Polsku, na Slovensku, Ukrajině a Rusku. I může být klame sám sebe, ale mám pocit, že tam patřím. Chtěl bych se dozvědět mnohem více o jazycích a kulturách tam. Vím, že skupiny LGBTQ budou stačit tam beze mě. To by se plní potřebu uvnitř sebe. Rád bych také trávit více času v České republice a Bělorusku. Nemám nasál ptáka v Evropě, a chci to změnit. Jsem nejistý o své schopnosti učit se mluvit jazyky tam, ale já bych dal hodně úsilí do dělat to. Být tam a ponořením sám v životě je sen chci splnit.

Ці можна сумаваць дзе-то вы ніколі не былі? Гэта значыць, як я адчуваю пра Польшчу, Славакіі, Украіне і Расіі. Я, можа быць зман сябе, але я адчуваю, што я належу там. Я хачу, каб даведацца, будзе нашмат больш пра моў і культур там. Я ведаю, што ЛГБТ групы будуць рабіць добра там без мяне. Гэта будзе выконваць неабходнасць ўнутры сябе. Я хацеў бы таксама, каб правесці больш часу ў Чэхіі і Беларусі. Я не смактала член у Еўропе, і я хачу, каб змяніць гэта. Я няўпэўнены маёй здольнасці навучыцца гаварыць на мовах, але я б паставіў шмат намаганняў у тым, што робіць. Будучы там, і апускаючыся ў жыцці ёсць мара я хачу выканаць.

2 comments:

  1. If you're looking for a life of agony, and persecution, please by all means go to eastern Europe. I've studied that part of the land. Awesome history! What I've learned is: if you're gay or Jewish, you're gonna have serious problems. Enjoy your gay rights in the states, bro. You won't be embraced with open arms of there.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It depends on where you go. I know that Central Europe has some open areas, especially Prague. I doubt that I will ever be able to fulfill that dream, but I feel a very strong connection with that part of the world.

      Delete