Sunday, February 15, 2015

A Post in Several Languages. I want to learn more of these languages.

Je veux parler mieux le français. Je voudrais voyager encore en France. La langue française est très importante pour moi. C'est la première langue étrangère que j'ai étudié. Quand je suis ivre je commence à penser en français. Je veux revoir Paris. J'ai de beaux souvenirs de cette ville.

Chcem sa naučiť hovoriť slovenské. Keď som unavený, čo môžem urobiť len jednoduchý matematický v slovenčine. Ja neviem, prečo to je pravda, ale to je. Videl som krásne fotky z Popradu a na ďalších miestach na slovenskom, a ja chcem cestovať po celej krajine, a naučiť sa jazyk. Dúfam, že to je preložený presne. Teraz už viem, veľmi málo slovenských. Dúfam, že sa to nemôže zmeniť.

Polski jest inny język Chcę się uczyć. Uwielbiam polską muzykę, humor i filmów. Mam nadzieję, że będzie w stanie podróżować lub mieszkać w Polsce kilka dni.

Русский язык и люди занимают особое место в моем сердце. Я очень мало знаю языка. Я хочу, чтобы изменить это. В течение многих лет я хотел, чтобы поехать в Россию.

Україна та її народ займають особливе місце в моєму серці. Я хочу відвідати цю країну теж, і дізнатися більше про мову та культуру. Я подружився там, і я хотів би бути в змозі задовольнити ті, які живуть там.

I apologize to those who cannot read this post. I want to be able to speak in Slovak, Polish, Ukrainian and Russian without using Google Translate. I also want to figure out how to write in other languages here without using a translator to place accents and other marks on letters. Learning languages is an important part of who I am. I would not want to visit a country without knowing at least some of the language. Being truly international is one of my goals in life. I do not want to go to other countries but not as a tourist. I want to expand my horizons.


No comments:

Post a Comment