Tuesday, March 31, 2015

Slovenska zastava shirt v Česko hokej Jersey. Vesel sem, (Slovinský T-Shirt a český hokej Jersey. Jsem šťastná.)


This was my first purchase from eBay. This photo does not show the image of the flag well enough. Slovenia is a beautiful country that I want to visit. I have added s Slovene-English dictionary to my Amazon.com wishlist. I have a photo that shows the t-shirt better, but I look too silly in it.

To je bil moj prvi nakup iz eBay. Ta fotografija ne kaže podobe zastave dovolj dobro. Slovenija je lepa dežela, da želim obiskati. Sem dodal ov slovar Slovensko-angleški mojemu Amazon.com seznam želja. Imam fotografijo, ki prikazuje t-shirt bolje, vendar sem videti preveč neumno v njem.




Here is the Czech Hockey Jersey. It just arrived today. I am happy with it. I am waiting for a Russian one, a Soviet one and a Ukrainian one. Included with the jersey were come Hockey cards from 2003. I need to put them in a safe place where they will not be damaged. maybe some day I will be able to see a hockey match in Prague, Ljubljana, Bratislava, Odessa, Warsaw and /or Moscow.

Zde je český hokej Jersey. Je to právě dorazil dnes. Jsem spokojený s tím. Čekám na ruské jedno, sovětského jeden a ukrajinská. Součástí dres přišli Hokejové karty z roku 2003. Musím se dát je na bezpečném místě, kde nebudou poškozeny. Možná jednoho dne budu moci vidět hokejovém utkání v Praze, Lublani, Bratislavě, Varšavě, Oděse a / nebo v Moskvě.

2 comments:

  1. Replies
    1. Thanks, I really like them, and I am looking forward to getting the other jerseys.

      Delete